Värdet av det tryckta ordet

Att trycksaker är viktiga informationsbärare ser vi på Printakademin inte minst genom mängden av informationsmaterial som vi producerar löpande; matchprogram, busstidtabeller, manualer, utbildningsmaterial, kataloger, tidskrifter etc. Givetvis även böcker – vi har lång erfarenhet av boktryck i såväl vanliga som udda format och med olika specialbindningar. Och oavsett om vi trycker en kokbok, lärobok eller konstbok är det avgörande för våra kunder att vi kan trycka med exakt färgåtergivning. Vi erbjuder det senaste inom offset- och digitaltryck!

Utomhusreklam

Storformat är ursprunget till Printakademin tryckeri. Fortfarande är utomhusreklamen en stor del av vår verksamhet, resultatet ser du varje dag på bland annat stortavlor och busshållplatser. Din kampanj måste tåla både dåligt och bra väder Precis som våra grundare kunde mycket om storformat finns hos Printakademin idag en gedigen kunskap. Våra medarbetare hanterar med skicklighet riktigt stora format och vet allt om vilka papper och färger som tål både sommarhetta och höstrusk. Du kan förlita dig på att få rätt vägledning till det bästa slutresultatet!

Butikreklam:

Med stor erfarenhet som leverantör av trycksaker för butiksreklam, har vi byggt upp långvariga kundrelationer med företag inom detaljhandeln.

Fråga oss gärna om råd!

Vi hjälper till med allt från hyllvippor, kassaskyltar och gatupratare till fönsterdekaler och affischering. Och vi delar gärna med oss av vår kunskap om vad som fungerar bra i butik, vilka material som passar för olika ändamål etc. Slå oss en signal inför nästa kampanj så kan vi ge råd på ett tidigt stadium. Från ax till limpa. Från A till B. En viktig del i framtagningen av butiksmaterial är logistiken. Printakademin har ett effektivt produktionsflöde från tryck till distribution vilket innebär att vi även tar hand om lagerhållningen av butiksmaterial för löpande utskick, och att vi kan sköta leveransen ut till de olika butikerna.

Småformat:

I vår avdelning för små och medelstora format och upplagor producerar vi allt från visitkort, adressetiketter, brevpapper och blanketter till mappar och pärmar med register.

Från biljetter och restaurangmenyer till årsredovisningar och böcker.

VI HJÄLPER DIG MED:

Produktblad, Broschyrer, Foldrar, Affischer, Skyltar, Roll-ups, Mappar, MM

VILL DU HA HJÄLP?

Kontakta oss


Navigation

Öppettider:
Mån-Fre 9.00-17.00

Lunch:12-12.45
Kontakta oss!

tryck@printakademin.se

Ali Ardi
Ali Ardi
0762 27 45 72
Trycksaker:013-14 59 20
ali@printakademin.se

Effat Teymourzadeh
Effat Teymourzadeh
0762 27 45 73
effat@printakademin.se

Kontakt:


Visa Printakademin på en större karta

Besök adress:
Studieväegen,Kårallen, Universitetet
581 29 Linköping
Besök_karta


Printakademin i Linköping AB
Org nr. 556951-9001
Kårallen, Universitetet
581 83 Linköping
Email: tryck@printakademin.se

Tel: 013-14 59 20