Här på Printakademin du kan skriva ut i högsta möjliga kvalitet – affischer på papper, etiketter på olika självhäftande film, reklam för ljuslådor om särskilda bildframställning, och tryck på bomull eller linne.
Använda 3m bred, senaste generationen storformatsskrivare kan du skriva ut snabbt och till bästa pris oavsett storleken miljön reklam på vinyl banderoller, skriva ut på olika tyger eller wellpapp.
Hög kvalitet och snabba utskrifter stora upplagor för olika tillämpningar papper eller självhäftande film.

Roll Ups / Mässmaterial

En rullgardin med ert budskap monterat i en golvhållare 85 cm bred och 200 cm hög. En snygg och proffsig presentation som är lätt att ta med och använda på till exempel mässor, seminarier m.m. På Reklamhörnan utformar vi layoutförslag, vi gör din roll up samt hjälper er om ni behöver annat mässmaterial.

Presentreklam

Presentreklam med företagslogotypen påtryckt. En trevlig gåva till kunden, mässbesökaren m.m. Vi har ett stort utbud av pennor, nyckelringar, magneter, paraplyer och andra populära presentartiklar.

Banderoller

Folieras på plastväv och kan därefter lätt rullas ihop och transporteras och förvaras. Går att få så stor man önskar. Önskas företagslogotype på banderoll så ser vi helst att vi får den som en vektoriserad eps, ai,cdr eller pdf.

Bildekor

Har du tänkt på att din bil är en jättebra reklamplats? Vi erbjuder bildekor till rimliga priser och reklam för ditt företag på firmabilen är välinvesterad reklam. Stripes, texter, logotyper i olika färger kan monteras på din bil. Reklam som garanterat sitter på sin plats i minst 5 år.

Skyltning

Allt från dörrskyltar till stora fasadskyltar. Monterat på olika material så som plast, metall eller papp. Det finns många andra modeller t.ex. trottoar-pratare, ljuslådor, skyltramar m.m. Vi hjälper dig att utforma din skylt!

Presentreklam

Presentreklam med företagslogotypen påtryckt. En trevlig gåva till kunden, mässbesökaren m.m. Vi har ett stort utbud av pennor, nyckelringar, magneter, paraplyer och andra populära presentartiklar.

Dekaler

Dekaler till bilen eller annat media. Vi jobbar med något som heter Print & Cut vilket innebär att vi kan konturskära era dekaler om så önskas. Vi kan även laminera era dekaler vilket gör att de håller för mer slitage om ni exempelvis vill använda dekaler som golvreklam.

Storformatstryck

Vi producerar tryck i storformat i form av affischer och dylikt. Vi tar emot original i form av tryckbar PDF samt illustrator eps. Vi erbjuder även montering i form av affischramar, trottoarpratare m.m.

Ljuslådor

För att få ett mer välkomnande intryck kan man använda sig av ljusskyltar som då även syns i mörker. Vi säljer och monterar ljusslådor i alla olika storlekar. Vi hjälper er att utforma ljuslådan utifrån era behov och önskemål.

Affisch/Skyltramar

En skyltram med öppningsbara snäppramar. Passar utmärkt för både ute- och inomhus användning. Lätt att hantera om du behöver byta budskap ofta och snabbt! Finns i olika storlekar och färger.

Trottoarpratare

Ett elegant och smidigt skyltställ för din företagsprofilering. Finns många olika typer. Trottoarpratarna skyddar mot väder och vind samt att det är ett lätt utbyte av textbudskap. Hela vår storformatsproduktion går i miljöns tecken, då vi ej använder lösnigsmedelsbaserade färger. Vi har valt att välja bort dessa då de innehåller många farliga ämnen.

Vi levererar:

• Printade banderoller för utomhusbruk • Textilvepor, Tygvepor • Golvreklam • Backligt, Backlit • Storbilder på fasader • Affischer • Dekaler • Förstorningar av foton • Mäss-system från ide till färdigt koncept.

Från teaterprogram och restaurangmenyer till årsredovisningar och böcker.

VI HJÄLPER DIG MED:

Produktblad, Broschyrer, Foldrar, Affischer, Skyltar, Roll-ups, Mappar, MM

VILL DU HA HJÄLP?

Kontakta oss


Navigation

Öppettider:
Mån-Fre 9.00-17.00

Lunch:12-12.45
Kontakta oss!

tryck@printakademin.se

Ali Ardi
Ali Ardi
0762 27 45 72
Trycksaker:013-14 59 20
ali@printakademin.se

Effat Teymourzadeh
Effat Teymourzadeh
0762 27 45 73
effat.printakademin.se

Kontakt:


Visa Printakademin på en större karta

Besök adress:
Studieväegen,Kårallen, Universitetet
581 29 Linköping
Besök_karta


Printakademin i Linköping AB
Org nr. 556951-9001
Kårallen, Universitetet
581 83 Linköping
Email: tryck@printakademin.se

Tel: 013-14 59 20