Biljetter

Kommit in! Numrerade och perforerade biljetter i din egen individuella design, ge ditt evenemang en sista professionell finish och hjälper dig att hålla kontroll över dina gäster.
Biljetterna kan du som en tillgodohavande, biljett, kvitto eller kupong.Vi trycker biljetter i alla möjliga olika format och utseenden.
De flesta biljetter brukar blockas ihop om små buntar, och vi kan även perforera så att man enkelt kan riva av en del av biljetten.
Kontakta oss så berättar vi mer och ger dig förslag på vad som kan vara bra att tänka på för att få det snyggt och prisvärt. Original
Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina biljetter kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.
Variabeldata
Med variabeldata så kan vi lätt numrera dina biljetter så att du har koll på hur många som delats ut, eller ska kanske namn och information om den som köpt biljetten kanske tryckas på? Med variabeldata så finns det många möjligheter.
QR-kod
Vi kan lägga in en QR-kod på dina biljetter med relevant information om ditt event.

Välkommen med din offertförfrågan.


Gör du dina original själv?

Vi vill ha dokumentet som tryckfärdig pdf. Läs gärna vår guide för bästa resultat.
Fyra kom-ihåg: Högupplöst, marginaler, utfall och skärmärken.

Kontakta oss Beställa